2023-04-10

Succé för öppet hus och biopremiär

Vi fick bära fram extra bord och stolar när säkert 60 personer gästade vårt öppet hus idag. Stort tack för att ni kom!

På ett  välbesökt öppet hus presenterade sig styrelsen för Kulturhuset i Virserum och berättade om verksamheten. Det fanns också chans att provsitta de nya biostolarna. Den tidigare ägaren till huset, IOGT/NTO, uppvaktade oss genom Anders Andersson med blommor och önskade lycka till.

På inviginngen berättade JOS som en av initiativtagarna lite om historien bakom föreningens bildande och hus vi arbetat för att kunna ta över det gamla Ordenshuset från IOGT/NTO och skapa det nya Kulturhuset. Gunnel Olsson Örbäck från Virserums sparbank berättade också om deras filosofi och engagemang.

På kvällen till biopremiären kom även kommunalrådet Lars Rosander förbi och önskade oss lycka till med satsningen, De sköna nya stolarna gjorde att Tom Hanks i "a man called Otto", Hollywoodvarienten av  Fredrik Backmans "en man som heter Ove", blev en succé och många tårade ögon syntes efteråt när vi bröt upp för kvällen.

  • Styrelsen på scen ihop med JOS och Gunnel Olsson Örback från Virserums Sparbank

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår