2023-10-20

Succé för ”Bokslut”

Det blev en riktigt lyckad teaterkväll när Riksteatern och Teater Allan var på besök med komedin Bokslut på Kulturhuset i Virserum.

Omkring 30 teaterbesökare såg pjäsen som var riktigt bra och inte så smal som några hade trott. Utmärkt skådespelare tyckte nog alla.

Ett 20-tal gäster kom i förväg för att njuta av fika och Yvonnes hembakta ostkaka innan föreställningen.

Kul start och det ger oss inspriation att fortsätta. Stort tack till Göran och hela gänget som skötte arrangemanget ikväll.

En liten tillbakadragen ekonomiansvarig, Norlén, på ett företag skall presentera företagets bokslut i stället för företagets VD, som plötsligt fått förhinder. Han brukar aldrig missa en presentation. Norlén presenterar bokslutet en stund men istället för att redogöra för bokslutet berättar han om sig själv, sitt liv och sin oförmåga att passa in i gemenskapen. Men framför allt berättar han om sin svindlande kärlekshistoria med en annan av företagets udda anställda, Maria, som försvunnit efter att ha frusits ut på arbetsplatsen. En passionerad kärlekshistoria om ett möte i utanförskap som slutar med ett stort svek och en hemlighet avslöjas.

Ola Hedén

Manus och regi: Håkan Johnsson
På Scen: Ola Hedén

Producent

Teater Allan

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår